HTML

mosolyogj ha kérlek, mert mosolyodból élek

Friss topikok

  • Fruv: Én tudok segíteni. Azaz nem én, hanem egyik barátom. Ez a neve: sablon* Keress rá, és olyan sablon... (2014.03.16. 16:36) Hm.
  • Lucifer*: Utolsó poszt komihoz nem tudok menni..:o valszeg vmi java scriptet kell kilőni.. azok szoktak... (2014.03.07. 18:56)
  • Daniel19: Na ezt azért kikérem magamnak ... khm magunknak, hogy "férfiak" xd csak ő, mert pösti :D és h... (2014.02.09. 00:02) ...
  • Demonia: Szerintem szerelmes voltál, csak már nem érzed, és ezért nehéz visszaidézni. Én is csak agyban tud... (2014.02.08. 16:02) furcsa
  • Chupacabra: óóó az milyen jó is..^^ (2014.01.31. 22:00) :)

Címkék

...

2013.07.21. 22:36 félmosoly.

Egyedül érzed magad? - jött a kérdés.

"amúgy hogy miért is érzem magam egyedül.. hm, sokan szeretnek, de ez nekem nem bizonyít semmit. az, hogy csak akkor vesznek elõ a barátaim is, amikor szükségük van rám, azért az fájni tud. ezért is szarnám le õket, ahogy vannak.. de egyszerûen nem megy, túl jó lelkem van. a volt barátomat is gyûlölnöm kéne, el kéne küldenem a halál faszára.. de nem tudom. egyszerûen nem megy. túlságosan is szeretem.. és kibaszottul hiányzik annak ellenére, hogy elbánt velem. na mindegy.
azóval az egyedüliségre még az is rásegít, hogy egy férfit se engedek közel magamhoz. úgy tûnhet, de egyszerûen nem akarom. nem szeretnék újra csalódni, nem akarom megint azt eljátszani, hogy nyomozni a másik után, kivel van, mit csinál, satöbbi. akinek meg megnyílnék, õ meg haverként tekint rám, szóval bukott ügy. :D szóval ez ilyen.. sok apróbb dolog miatt érzem magam egyedül.
" - ment a válasz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felmosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr275902360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása