HTML

mosolyogj ha kérlek, mert mosolyodból élek

Friss topikok

  • Fruv: Én tudok segíteni. Azaz nem én, hanem egyik barátom. Ez a neve: sablon* Keress rá, és olyan sablon... (2014.03.16. 16:36) Hm.
  • Lucifer*: Utolsó poszt komihoz nem tudok menni..:o valszeg vmi java scriptet kell kilőni.. azok szoktak... (2014.03.07. 18:56)
  • Daniel19: Na ezt azért kikérem magamnak ... khm magunknak, hogy "férfiak" xd csak ő, mert pösti :D és h... (2014.02.09. 00:02) ...
  • Demonia: Szerintem szerelmes voltál, csak már nem érzed, és ezért nehéz visszaidézni. Én is csak agyban tud... (2014.02.08. 16:02) furcsa
  • Chupacabra: óóó az milyen jó is..^^ (2014.01.31. 22:00) :)

Címkék

2014.03.27. 17:37 félmosoly.

Kurváraelegemvanúgymindenbõl. Fel is függesztettem magam fb-ról, kell a fasznak a sok baromság. És egy picit úgy bekaphatja az ismerõseim javarésze. Kell most ez a pár nap, hogy "kipihenjem" magam. Talán a telefonomat még repülõüzemmódba teszem, hogy hívni se tudjanak. Egyedül akarok lenni. Nagyon. :(

 

 
Aki el akar érni, az úgyis eltud. Ezer meg egy mód van a kapcsolattartásra. :) 

Szólj hozzá!

2014.03.07. 21:15 félmosoly.

Esõ probléma megoldva, már csak az zavar, hogy a jelenlegi poszthoz nem enged kommentelni. Megõszülök.

Szólj hozzá!

Hm.

2014.03.07. 17:26 félmosoly.

Sírni fogok.. felbosszantott a sablonszerkesztés, pedig elég nagy lelkesedéssel vágtam bele. De letörte. Abbiztos. Ha valaki ezt olvassa, és keni-vágja a sablonszerkesztést, dobjon meg egy üzenettel, kommenttel.. akármivel. Ezt az esõ izét akarom kitörölni, csak nem tudom. Zavar.

Tegnap nézegettem a blogokat. Találtam egyet, amin nagyon meglepõdtem. Stílusra megegyezik a lányzó velem, hasonló képeket szeretünk. Nem tudom hogy jutottam el a  we<3it oldalra, de bõszen legeltettem szemeim a képeken. Jókat is ír, csak azt sajnálom, hogy ritkán.

András meg.. áh, hagyjuk. Mostmár nem szeretek írni a magánügyeimrõl. :(

1 komment

2014.03.02. 19:16 félmosoly.

Percrõl percre, minden egyes érintéstõl, csóktól, nézéstõl ... én egyre szerelmesebb leszek. :)

Van némi árnyoldal, de azt nem most, és nem ide.

1 komment

trjztrj

2014.02.28. 20:34 félmosoly.

Nos, egy hét alatt igencsak sok mindent történt. Leginkább azon akadtam ki, hogy drága "exem" kioktatott. Képmutató vagyok - legalábbis szerinte. Nem írok rosszat, mert a végén azon is megsértõdik. :D Meg ezen. Ha olvassa. Ha nem, akkor meg úgyis jó, nem kell minden ismerõsömnek tudnia az életem apróbb részeirõl.
Elvileg Balázskáék is szakítottak. A bajszom alatt mosolygok, de rendesen. Kiváncsi leszek, mennyire fog égni a pofája, ha majd a képébe vigyorgok. ^^
Aztán Andrásommal is megjavult a helyzet, talán észbe kapott. Ennek örülök. ♥

Szólj hozzá!

eqgrhg

2014.02.21. 19:35 félmosoly.

Elkúrtam a sablont, de leszarom.

Annyi mindent kiírnék magamból.. de úgyis megbánnám, és törölném. Újabban szeretem magamban tartani a problémákat. És ez most sem lesz másképp. És annyira ideges vagyok :(
A hajam sem úgy sikerült, ahogy én szerettem volna.. szép meg minden, de fele ilyen, fele olyan. Áh. Szar minden.

Szólj hozzá!

.

2014.02.15. 13:52 félmosoly.

Újabban nem emlékszem az álmaimra. Tudom, hogy álmodtam, egy-egy álomkép bevillan a nap folyamán, de konkrétan nem tudom mi az. Pedig érzem, hogy jelentõségük van.. és az Istennek se tud eszembejutni. Mindegy, remélem ez változni fog.
Illetve pár napja idegenkedek mindenkitõl. Most valahogy jobban elvagyok egyedül, mint társaságban. Volt pár benyomás, ami végett beütött a krach. Nem érzem ugyanazt, amit régen. Mintha minden helyetcserélt volna mindennel. Nem érzem a baráti támogatást, nem érzek biztonságot, nem látom magam a jövõben, és ehhez hasonlóak. Mintha csak lennék. Vagyok, és ennyi. Viszont az, hogy egyedül legyek.. nem nagyon megy. Tegnap is elhatároztam, leszarok mindenkit, nem szólok senkihez.. épp az ellenkezõjére sikerült. Osztályban igencsak meghatározó szerepem van, az álarcom meg túlzottan a pofámhoz ragad, így menthetetlen a dolog. Szóval jah..

Andrásról meg inkább nem írok semmit. 

Szólj hozzá!

...

2014.02.08. 19:23 félmosoly.

Azért kurvaszarul esett az, hogy az állítólagos haverom, a drágaságos Attila nem hívott meg a születésnapjára. Ismer 3 éve, a haverja a párom, mi meg még kurvára nem találkoztunk, pedig hányszor emlegette. András is vigyorogva mondta, hogy meghívott-e engem Attila, mert hogy õt igen. Jól esett, tééényleg. De ezentúl az lesz, hogy le fogom szarni azt a hülyegyereket. Nem érdekel. A másik se jelentkezik, a héten csak egyszer láttam... kurvajó.

Mindezek fejében a volt barátom is szerelmet vallott. De én aaaannyira nem tudok mit kezdeni az érzéseivel. A szívem foglalt, ami volt meg elmúlt. Errõl nem tehetek. Bár érdekes alak, mert egyszer szeretne találkozni, aztán mégsem. Férfiak.. ki érti õket. Aztán még mi vagyunk a furcsák. 

Pont ma írta drága barátosném, hogy:

"tudod mi a jó? hogy míg a pasik jönnek mennek, mi mindig megmaradunk egymásnak... és ez valahogy nagyon jó érzéssel tölt el :)"

2 komment

furcsa

2014.02.02. 23:27 félmosoly.

Takonykór minden mértékben, teától már herótom van, holnap meg szeretnék suliba menni, meg szeretném látni a szerelmemet is, szóval nem lehetek beteg. Nem, és pont.

Apropó, szerelem. Azthiszem szerelmes vagyok. Már napok óta ezen kattogok, hogy mikor fogom tudni, hogy az vagyok. Huszonéves létemre még nem voltam az. Illetve soha nem éreztem magam annak. Lehet, hogy a hátam mögött tudok már több kapcsolatot is, de egyikre sem tudnám azt mondani, hogy igen!, én szerelmes voltam. Vagy nem tudnám a jelenlegihez hasonlítani. Vagy ilyesmi. Na mindegy, mit is akartam kihozni ebbõl. Picit bepipultam, hogy két napja nem tudok semmit Andrásról, hívni nem képes, se sms, meg semmi.. aggódok érte, hogy baja eshetett. Erre jön egy üzenet fb-on;


Ahogy megpillantottam a végtagjaim elkezdtek zsibbadni, könnyek szöktek a szemembe, és kirázott a hideg. Annyira, de annyira jól esett. Hirtelen minden haragom eltûnt. Nem tudtam mire vélni, megkérdeztem barátosnémet, hogy ez mégis mi.. és megerõsítette bennem a tényt. Fura, de kellemes. :)

Most még írnék valamirõl, de meghagyom máskorra, nem akarom elrontani a posztot a szitkozódásommal, meg a közönyömmel. :D

És még zenéket kell tennem a telefonomra, fél 12 van, és még tusolnom is kell, hát én alig fogok aludni valamit...

1 komment

:)

2014.01.30. 20:47 félmosoly.

itt alsziiik:)

5 komment